Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Анелия

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Анелия
Коментари Харесай

Подаряваме ви серията Frizz Ease Weightless Wonder на John Freida

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Анелия Гешова

..............................................................................................................................................................

Знаете ли, че къдравите дами нормално страдат от бързо омазняваща се и " сплескана " коса и че за тях е голямо предизвикателство да реализират изглаждане на косата без утежняване? И че влагата е главният провинен за наелектризираната и непокорна коса с нарушена конструкция на косъма? А знаете ли, че фината коса най-често е подложена на наелектризиране, защото нейната повърхнина е два пъти по-малка от косата със междинна плътност, което я прави елементарно заплитаща се и " хвърчаща "?

За да се оправим с тези непрекъснати проблеми, ние постоянно използваме прекалено много артикули, все търсим, пробваме и не намираме подобаващите, непрекъснато купуваме още и още с вярата най-сетне да открием точната формула.

За благополучие, лутането ни най-сетне свърши, тъй като специалистите от сътвориха Frizz Ease Weightless Wonder  – подсилена с алое вера серия, която неотложно укротява косата, даже най-фината. Няма нищо по-хубаво от това да открием продуктите, с които косата ни повече няма да наподобява непокорна. Но най-хубаво е да ги получим като подарък, с какъвто ще зарадваме една от вас.

Ежедневният шампоан от серията Frizz-Ease Weightless Wonder нежно почиства косата и я приготвя за стилизиране. Високотехнологичната му формула заглажда косъма от вътрешната страна и извън, без да утежнява. Съдържа полиоли, които предотвратяват навлизането на влага в косъма и укрепват структурата му, и алое вера, което е естествено средство за лекуване на голям брой увреждания по косата. Съдържа също по този начин и протеини, голям брой аминокиселини, витамини А, В, С и Е, които подхранват фоликулите, а резултатът е здрава, витална и блестяща коса.

Изглаждащият еликсир от серията подхранва, разплита и изглажда тънката и наелектризирана коса. Идеално допълнение към шампоана. Докато изглаждащият крем е ултралек комплекс за грижа за кутикула със силикон от ново потомство, който омекотява и приглажда косъма. Специалната дисперсионна емулсия разрешава да се реализира идеален заглаждащ резултат със наличие на силикон единствено 3%.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР